Catering op locatie

Bakblik verzorgt vanuit haar foodtrucks met veel liefde catering op locatie. Zoek je de echte foodtruck experience voor jullie bedrijfsuitje, bruiloft of ander feest? Of heb je interesse in shared dining; een tapas-diner met voor ieder wat wils? Wij regelen het graag voor je!

Catering bij Calypso

Onze Bar Bistro Calypso te Eindhoven is een bourgondische ervaring in een gezellige huiskamer. Ben jij behalve naar catering ook op zoek naar een locatie voor jouw verjaardag, borrel, presentatie, promotie of ander feest? Dan heb je deze nu gevonden!

Catering menu

Download hier onze NIEUWE FOLDER!

Boek nu!

Heb je interesse? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Vermeld hierbij dan de locatie, datum en tijd, het aantal gasten en je specifieke wensen.
Wij zijn je graag van dienst en zullen er voor zorgen dat jij en je gezelschap gaan genieten van een onvergetelijke vegan catering!

1/7

Op al onze offertes, aanbiedingen en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij anders afgesproken.
Real Good Plant Based Food gebruikt uw data uitsluitend voor het behandelen van uw aanvraag en het uitvoeren van uw opdracht. Lees hier onze privacyverklaring.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon